Красота: Audi показа официално A3 Cabriolet

Main November 30, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1242 views | no comments

В началото на февруари следващата година, в Германия ще започнат продажбите на най- новото попълнение в моделната гама на Audi. Компактните и изключително привлекателни габарити на A3 Cabriolet, който се произвежда в Унгария, са комбинирани със сгъваем мек таван, за разтварянето/ прибирането на който са необходими само 9 секунди.

Основните габарити на новото Audi A3 Cabriolet са дължина 4238 мм, височина 1424 мм и ширина 1765 мм, а междуосието е 2578 мм. Автомобилът ще се предлага в две нива на изпълнение- Attraction и Ambition, като при второто, в стандартното оборудване са включени седемнадесетцолови алуминиеви джанти, спортно окачване и спортни седалки. S line екстериорен пакет и специален S line спортен пакет са налични благодарение на quattro GmbH.

Облегалката на задния ред седалки на новото Audi A3 Cabriolet могат да бъдат сгънати, като по този начин товарното отделение нараства от 260 до 674 литра. Новият модел ще се предлага с избор между четири двигателя- два бензинов и два дизелови. Максималните мощности на моторите варират от 105 до 200 конски сили.

 
Keywords:   ambition, Audi A3, cabriolet, s line
 

Images Gallery


 

Nissan GT-R 2008
December 1, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...