Макс Мозли: - Правителството на Англия трябва да спонсорира своето Гран При

Main September 26, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2792 views | no comments

Президентът на Международната автомобилна федерация Макс Мозли отправи сериозни критики по адрес на английското правителство, което до този момент не е проявило желание да спонсорира домашното си Гран При. Според шефа на ФИА управниците на Острова имат пари, но просто не искат да ги вложат във Формула 1. През този година се проведоха Лондонските олимпийски игри, в които бяха вложени милиарди паунда. Това според Мозли е знак за огромните капитали, с които разполагат британците

"Правителството може и трябва да помогне, заяви Мозли. - Тяхното нежелание да спонсорират спортните събития в страна бе прекършено с вливането на милиони в Лондонските олимпийски игри. Те се провеждат на всеки 50 години; Гран При на Великобритания е всяка година. Ако то напусне календара, правителството трябва да бъде поругано."

 

Audi RS 6 Avant 2008
September 25, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...