Миовени “даде” 500 000 Logan-а на света

Main September 27, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1090 views | no comments

-Всеки ден от завода излизат 930 нови автомобила

Вчера във фирмения комплекс на Dacia в Миовени беше произведен Logan с пореден номер 500 000. Седанът, който е решен в червено, е представител на специалната серия Kiss FM. Нейните представители са насочени към по- младите потребители, предлагат изключително богато оборудване и могат да се похвалят с апетитна цена.

Заводът в Миовени е мястото, откъдето започна успешната история на Logan. В момента автомобилът се предлага в три варианта на купе (седан, LCV и VAN), три бензинови (1.4 MPI, 1.6 MPI и 1.6 16V) и два дизелови (1.5 dCi 70 к.с. и 1.5 dCi 85 к.с.) двигателя. Всеки ден от производствените линии на Миовени слизат по 930 нови автомобила, а тенденцията е за увеличение до 1 000 единици дневно до края на тази година.

Освен в Миовени, Logan се сглобява в още шест други комплекса в цял свят. До края на август тази година, сумарното им производство е достигнало 180 000 автомобила.

 
Keywords:   kiss fm, lcv, logan, mpi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...