Михаел Шумахер твори с Audemars Piguet

Main November 27, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5935 views | no comments

„Открих света на Audemars Piguet преди 15 години, когато Жан Тод, ръководителят на Scuderia Ferrari, ме запозна с бранда“, спомня си Михаел Шумахер. „От този момент нататък станах фен на марката и постоянно се изненадвам от комбинацията на дизайн, ръчно майсторство, функционалност и иновативност, все качества, с които се отличават тези часовници. "За мен бе чест да участвам в създаването на този специален модел от колекцията Royal Oak Offshore и е привилегия да му дам името си“, споделя пилотът с най-много титли в историята на Формула 1 – цели седем на брой.
Шумахер лично се включи в създаването на серията часовници с неговото име заедно с главния дизайнер на марката – Октавио Гарсия.
Колекцията Royal Oak OffshoreMichael Schumacher с 44-милиметров корпус е лимитирана серия в три варианта. От тази от титан ще бъдат произведени само 1000 бройки. Вариантът от 18-каратово розово злато излиза в сто уникални екземпляра, а този от платина – в 950.
Останалите характерни особености на дизайна на този великолепен инструмент за време е антрацитносив циферблат с Mega Tapisserie мотив, уникална форма на часовата и минутните стрелки, осмоъгълен безел от ултраустойчивия материал cermet (съкращение от метал и керамика), специална каучукова каишка. „Сърцето“ на този инструмент за време е с калибър 3126/3840 и е механичен, самонавиващ се механизъм. Освен това разполага и с хронографски функции.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...