МОТО-ПФОЕ на Автосалон Пловдив 2007

Main September 27, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1957 views | no comments

За поредна година, МОТО-ПФОЕ по традиция взима участие в автомобилния салон в Пловдив, в рамките на международния технически панаир. Фирмата участва с всички автомобилни марки от своето портфолио – FORD, VOLVO, JAGUAR, LAND ROVER.

На общ външен щанд пред палата 13 в панаирното градче, с площ от близо 900 кв.м., МОТО-ПФОЕ представя 22 експоната, сред които са най-новите модели в гамата – аристократичният и емблематичен Jaguar XJ и изцяло новият, мултифункционален пикап Ford Ranger, кросоувърът XC70 и обновеният S40 на Volvo, дългоочакваният Freelander 2 – най-компактният всъдеход на Land Rover и новият Ford Mondeo – изключителният флагман на марката със синия овал, представляващ еманацията на кинетичния дизайн «Енергия в движение».

Изложбената площ на Ford от 302 кв.м представя водещите модели леки автомобили на марката. Акцентира се на новия Ford Mondeo, централно място, също така заема автомобилът на годината за Европа и България, спортният ван S-MAX, както и изцяло обновеният C-MAX. Редом са доказалите се Ford Focus и Fiesta. Обособена е и експозиция, посветена изцяло на най-продаваните търговски автомобили у нас, станали нарицателно сред клиентите, чийто бизнес е свързан с превоза на товари и хора. С множество изгодни и рационални предложения своите почитатели и клиенти посрещат работягите на марката от семейството на Ford Transit – компактния Connect и незаменимия Transit. Акцент сред тях е новият Ford Ranger, предназначен за сериозна работа, но и за удоволствие в свободното време.

Интерес за посетителите на АС Пловдив 2007 представляват и няколкото хитови търговски предложения – отстъпка от 4100 лв с ДДС за специално оборудван модел Ford Focus Trend, както и до 13% отстъпка за леки автомобили Ford от склад и до 5% отстъпка за определени модели от лекотоварната гама.

Представителите в гамата на едни от най-сигурните автомобили в света – Volvo, са представени на обособена експозиционна площ от 222 кв.м. Проебладава духът на скандинавската естетика, чиито култови атрибути са изчистените форми, светлите тонове, елегантно-семплия и функционален дизайн. Шестте експонирани модела са най-новите в гамата – най-малкият Volvo-автомобил, C30, представен през м. март т.г. в България, обновеният S40 и изцяло новият кросоувър XC70, редом до един от най-желаните всъдеходи – XC90, флагмана S80 и елегантното купе-кабриолет C70. Като добавим към стила и надеждността на автомобилите Volvo и специалните условия за времето на изложението – до 6% отстъпка за автомобили на склад, както и S60 Sport с до 10.5% ценово предимство под формата на специална версия, остава само да посетите този красив щанд и ще останете много впечатлени!

Най-"нестандартните и луксозните представители от семейството на МОТО-ПФОЕ в България – автомобилите на британското кралско семейство – Jaguar и Land Rover – се представят на експозиционна площ от 355 кв.м. Аристократизмът, скоростта и приключението са в кръвта им. Емблематичният, премиерен флагман на Jaguar, XJ, представен за първи път пред българска публика преди само месец, в града на тепетата е в компанията на спортния XK. Дори клиентите на Jaguar ще могат да се възползват от специални условия по време на АС Пловдив 2007 – до 6% отстъпка.


Всъдеходите на Land Rover демонстрират порива на душата към непознатото и предизвикателното чрез мъника в гамата – новия Freelander 2, спортиста – Range Rover Sport, многоликия Defender, еднакво добре чувстващия се на пътя и извън него Discovery3 и аристократа Range Rover. Специалните ценови предложения за британските всъдеходи предизвикват с до 4% отстъпка за някои от моделите.

За МОТО-ПФОЕ
МОТО-ПФОЕ е сред утвърдените лидери в българския автомобилен бранш. Доказала се е като надежден партньор за своите клиенти през последните 16 години и поддържа впечатляващи пазарни и финансови резултати. Компанията е на второ място по продажби на автомобилния пазар в България за първите осем месеца на 2007 г. в България, с 3110 продадени нови автомобила и 9.74% пазарен дял на марката Ford.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...