Мото Пфое на Автосалон София 2011

Main June 9, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5790 views | no comments

За поредна година Мото-Пфое участва на Автомобилен салон София. На общ щанд от над 600 кв.м компанията ще представи едни от най-актуалните модели на Ford, Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover.
Специалната изненада за посетителите от Ford на софийския автосалон е концептуалният Vertrek. Европейската му премиера се състоя едва преди няколко месеца – на изложението в Женева през март. Автомобилът онагледява идеята на Ford за нов, по-спортен и елегантен SUV и представя следващото поколение Kuga.
Компанията ще представи още новата Fiesta - най-продавания автомобил в България за 2010 г, Ford Focus, мултифункционалния C-Max във варианти с 5 и 7 места и новото Mondeo.
Volvo представя за пръв път пред родна публика новото комби V60, както и първия спиращ сам модел – Volvo XC60 и компактното и чаровно C30.
Забележителна предпремиера на щанда на Мото Пфое ще бъде изцяло новият Jaguar XF, който направи световен дебют само преди два месеца в Ню Йорк. Компанията ще представи още новия XJ – първия представител на най-новото поколение автомобили Jaguar с алуминиева архитектура на купето, вдъхновена от космическите програми.
Range Rover и Land Rover също са подготвили интересни модели. Кулминацията сред предпремиерите на щанда на Мото Пфое ще бъде Range Rover Evoque – най-компактния и най-модерния автомобил, произвеждан някога от Range Rover. Освен него ще бъдат видяни още новият Range Rover и най-достъпният Land Rover – Freelander 2.
По време на изложението, на разположение за тест драйв ще бъде цялата гама на Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...