Състоя се официалната пресконференция на „Автомобилен салон София 2011”

Main June 9, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5260 views | no comments

На официалната пресконференция на „Автомобилен салон София 2011” управителният съвет на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители у нас изрази надежда за българския автомобилен пазар на нови автомобили, който е поел по пътя на възстановяването.
Председателят на асоциацията г-н Стоян Желев сравни софийското изложение със „светлината в тунела”, а г-н Кирил Сандов се пошегува, че тя може да идва от насрещен влак.
Излизането от тъмнината, в която попаднаха родните вносители, е дълъг процес, но върналия се на голямата сцена „Автомобилен салон София” ще даде силен тласък за излизането на светло.
Изложението от 11 до 19 юни се очертава да бъде изключително силно. Очакват се около 60 000 души да посетят Интер Експо Център, където в момента кипи подготовката по откриването.
Това ще е и най-интересното шоу откъм прототипи и концепции, които са докарани специално за събитието. Ще могат да се видят също различни ретро автомобили, свързани с историческо минало на България, както и специална колекция по случай 125-годишнината от създаването на първия автомобил. Ще има много изненади и, разбира се, голяма награда, която по традиция е нов автомобил.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...