Мото-рок фестът във Велико Търново приключи с небивал успех

Main August 23, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1329 views | no comments

С много веселие, положителни емоции и рок приключи дългоочакваният мото рок фест Велико Търново 2010. Според организаторите съборът бе посетен от близо 6000 мотористи, като една част от тях бяха дошли от съседните ни държави! МК Bad Company и MK Боляри в ролята си на организатори и този път не изневериха на традицията си да превърнат хълма Света гора в арена на мощни мотори, истински рок и приятелски срещи.
За настроението на гостите се погрижиха групите Hell Razor, Ани Ло Бенд, Hells Bells (британска трибют банда на рок динозаврите AC/DC) и др. Състезания на скоростна отсечка, атрактивно каране, дърпане с въже и клубни надпревари поддържаха адреналина във високи нива.
В събота бе изтеглена и голямата награда, мотоциклет Haley-Davidson. Щастливецът е Димитър Каралъков от Велико Търново. Организаторите се бяха погрижили и за културната програма, като поеха всички разноски по аудиовизуалния спектакъл Звук и светлина за всички мотористи и гости на старата столица.
Предлагаме ви снимки от мото шествието с подвижна сцена и Милена Славова, организиранo от WWW.MOTO.BG и Радио 1 Rock.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...