Поръчваме Citroen DS3 Racing от 1 септември

Main August 23, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1315 views | no comments

Поръчките за Citroen DS3 Racing започват от 1 септември. Инженерите от френската компания са се постарали да направят модела подобаващо динамичен, за да защити петкратната шампионска титла на марката във WRC, както и шестте пилотски за тандема Себастиан Льоб и Даниел Елена.
Автомобилът е разработен на основата на най-високото ниво на обзавеждане на обикновения DS3 - Sport Chic. В него са вградени множество карбонови елементи, а вдъхновението идва директно от спорта. Цените за Франция започват от 29 990 €. Първото му лимитирано издание ще бъде произведено в скромен тираж от 2000 бройки.
Racing серията се отличава от обикновения DS3 по дифузера, по спортния ауспух с два хромирани канта и многото карбонови елементи по каросерията. Клиентите ще могат да избират между два цвята - черно Obsidien с оранжеви детайли или бяло Banquise, съчетано със сиво. Дължината му е 3962 мм, широчината - 1717 мм, а височината - 1443 мм. Колесната база е 2464 мм.
Интериорът му е също толкова спортен, това се вижда веднага по централната фасада на бордовото табло, волана и високата странична поддръжка на седалките. И за да не се заблуждаваме, производителите са белязали гърбовете на предните облегалки с надписа CITRO

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...