Най-качествени автомобили... - Луксозните марки отново доминират в проучване

Main May 31, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 2052 views | no comments

Луксозните марки отново доминираха в ежегодното проучване в Щатите за качество на автомобили, проведено от калифорнийската компания за изследвания Strategic Vision Inc. Изненадата обаче бе, че на второ място се оказа фирмата за огромни SUV – Hummer. Изследването също така показва, че реално качеството в индустрията е паднало за първи път от четири години.

Volkswagen Groupр които включват марки като Audi и Bentley, оглавяват класацията за корпорации с общ индекс на качество от 892 при максимални 1000 точки. GM завършват на второ място с 867 точки. След тях на трето място са Ford и Honda с по 862 точки. Toyota са пети с 860 точки. Трябва да се отбележи, че средното ниво за индустрията е точно 860, като за миналата година то бе 864 точки.

VW, GM и Ford са единствените корпорации, които показват развитие в сравнение с миналата година. Strategic Vision ползват за основа на проучването информация, събрана от 20 655 души в Щатите, които са си купили автомобил в последните два или три месеца. Сред основните характеристики, които се отбелязват, са надеждност, обслужване, стил, интериор, екстериор и цялостното впечатление за качеството.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...