Най-красивите ежедневни предмети:”Звездите на L`Observeur” ще покаже Sofia Design Week 2011

Main April 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2050 views | no comments

Предстои най-мащабното издание на най-чаканото събитие за дизайн в България – международният фестивал Sofia Design Week, организиран от ЕДНО и Фондация „Америка за България”. Под мотото „Дизайнът е навсякъде” тази година той ще се проведе от 10 до 18 юни, като един от акцентите в Културния календар на Столична община, и ще включва рекорден брой събития, участници и локации – както винаги, отворени и достъпни за всички, с изключение на платената лекционна част за професионалисти.
Специален гост на Sofia Design Week 2011 ще бъде Френският културен институт, който празнува 20 години от създаването си в България с прoграма от 20 културни събития, която ще се разгърне през цялата година. „Звездите на L`Observeur” е изложбата, с която институтът се включва в Sofia Design Week, за да представи 33 от най-иновативните постижения на индустриалния дизайн за изминалата година – от 31 май до 26 юни в Софийска градска художествена галерия.
Всеки един от изложените предмети е носител на престижната награда

 
Keywords:   2c, bd, oiles, sofia
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...