Нова програма за персонализация на Aston Martin ще бъде показана в Женева

Main March 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6505 views | no comments

Ferrari, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, BMW, Porsche – всички те имат собствени линии, с които можете да направите вашата кола повече ваша. Сега Aston Martin се присъединява с новата линия Q by Aston Martin.
Асоциациите с едноименния герой от филмите и книгите за Джеймс Бонд, който отговаря за многобройните джаджи на Агент 007, са донякъде оправдани. Услугата не е ограничена само до стила на интериора и екстериора, но включва и оформление по поръчка, както и направата на напълно уникален автомобил, благодарение на модулния дизайн и VH (Vertical Horizontal) архитектурата на компанията.
Ако не желаете напълно поръчков Aston, можете да използвате Q, за да боядисате велосипеда си така, че да е в тон с автомобила ви, да смесвате всякакви цветове и материали както отвън, така и отвътре, да добавите камери с висока резолюция по колата, и много, много други.
Услугата Q by Aston Martin ще бъде показана на изложението в Женева с помощта на две уникални возила.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...