Нова спортна стилистика и нисък разход на гориво в новата Corsa

Main March 22, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1929 views | no comments

Преобразяването на Opel Corsa продължава, като следва значителните технологични промени от 2010 година. Променената предна част създава по-спортно и експресивно излъчване. Новите екстериорни цветове и визията на интериора, както и широката гама от възможности за създаване на индивидуализирани спортни версии я правят по-привлекателна от всякога. Corsa сега се предлага с нова мултимедийна инфоразвлекателна система, наречена “Touch & Connect”, която включва петинчов цветен екран, управляван с докосване, пълно навигационно покритие на 28 европейски държави, Bluetooth, iPod и USB връзки на изключително конкуретна цена.
Фейслифтът се задвижва от оптимизиран ecoFLEX 1,3 CDTI с мощност 95 к.с., който е с оборудване Start/Stop технология. В резултат на това модификацията с три врати изразходва едва 3,5 литра на 100 км дизелово гориво и отделя вредни емисии от 94 г/км CO2. Използването на Start/Stop технологията има най-голям ефект в градския трафик – благодарение на нея разходът на гориво в такива условия е намален до 4.2 литра/100 км срещу 4.6 л/100 км за досегашната Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX, отделяйки 98 г/км CO2.

 
Keywords:   ecoflex, ipod, opel, Opel Corsa
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...