Новата "буква" от гамата на BMW - „i“ хваната в крачка /+ видео/

Main March 14, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3043 views | no comments

BMW официално потвърди, че от 2013-а ще стартира нова фамилия екологически чисти коли с хибридно задвижване или с електродвигатели, включени в нова подмарка с обозначението i". Първите модели от гамата ще са i3 и i8 – първият петместен градски хечбек (досега с работно име MegaCity), а i8 ще е спортно купе.

BMW i3 ще има същият двигател с мощност 170 к.с., който е използван при модела BMW ActivE (също с премиера в Женева). i3 ще може да изминава с едно зареждане около 160 км, но не е изключен и вариант с по-практично задвижване, което ще обединява електромотор, акумулатори и малък бензинов трицилиндров мотор, който ще се използва изключително като генератор за зареждане на акумулаторите.

BMW i8 беше хванато от автопапараци по време на изпитания на север и студено в Скандинавия, заедно с още няколко нови "кандидата" за слава и конвейер на баварците.



 
Keywords:   bmw
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...