Новият Qoros ще е хечбек

Main January 16, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5430 views | no comments

Година след дебюта си като нова автомобилна марка на салона в Женева китайският производител Qoros ще представи втория в гамата си модел. Така че пригответе се на същото изложение през март да посрещнете Qoros 3 Hatch. Хечбекът се придържа към дизайна, наложен от седана. Според вицепрезидента на компанията Волкер Щайнвашер моделът ще изкушава модерния метрополитан, който винаги се нуждае от полифункционален автомобил с всевъзможни практични и лайфстайл приложения – пътувания в града, спортове на открито и др. Това от своя страна логично води по-впечатляващ дизайн, компактни размери, спортни показатели, много възможности за комбинации от цветове и материи за повечко индивидуалност и свързване с всякакви умни електронни устройства.
Стандартно всеки Qoros 3 Hatch ще е обзаведен с иновативната инфотейнмънт система с 8-инчов сензорен екран със смартфон интерфейс, която обаче минимално нямало да разсейва шофьора (да видим как стават тези работи!). Собственикът на автомобила ще е винаги „онлайн“ благодарение на 3G връзката. Хечбекът ще е със същите колесна база, широчина и височина като обявения неотдавна за най-безопасен в класа си Qoros 3 Sedan, но ще е със 177 мм по-къс. Силуетът на новия китаец е като на купе, а дължината му ще е 4438 мм.
Двигателят е същият като на седана – 1,6-литров атмосферен турбомотор, куплиран с 6-степенна механична предавателна кутия или автоматична с два съединителя. Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...