Успехи и провали на изложението в Детройт

Main January 16, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5780 views | no comments

Класическите автомобили особено много се харесаха тази година на редакторите на AUTO BILD. Томас Хиршбергер например си мечтае за Porsche 911 Targa, „най-красивата 11-ка от години“. А Борис П. с удоволствие би останал завинаги във Ford Mustang – впечатлява го най-вече "с „пухкавите“ си странични части, дълъг капак и къса задна част". От друга страна, колегата Пириц изобщо не харесва новата версия на иначе симпатичния Fiat 500L Trekking - „просто ужасна, а за горната част не помага дори сърфът!“. С изключително груби думи изказва мнението си и Йоахим Валтер: той не би си купил една от изложените коли "дори ако произвежда гориво по време на шофиране, вместо да го консумира". Колко ли е грозна тази купчина ламарина в действителност? За да разберете, разгледайте галерията ни!
1. Успех – Ford Mustang. Mustang ме впечатлява с „пухкавите“ си странични части, дълъг капак и къса задна част. Затова му прощавам многото пластмаса в интериора и не толкова стегнатото окачване. Скоро ще го продават с мощен 4-цил. EcoBoost. И какво от това? За мнозина това е шок, а за мен – добре дошла алтернатива. 2. Успех – Ford F-150. От 32 г. това е най-продаваният модел в САЩ - на всеки 41 сек се продава по 1 бр. Новото поколение на любимеца на каубоите и фермерите е на пазара. Благодарение на алуминиева каросерия и олекотена стоманена носеща рама, автомобилът тежи с ок. 320 кг по-малко от предшественика си. И с новия 2,7 V6 EcoBoost е по-икономичен. 3. Провал – Fiat 500L „Thalassa“. Когато тунинг майсторите от Chrysler (Mopar) посегнат на Dodge Challenger или Ram Truck, ми се насълзяват очите от радост. Но от това, което са направили със симпатичния 500L, ме побиват тръпки. Резултатът би накарал горкия Джани Анели да се обърне в гроба. 4. Успех – Volvo XC Concept Coup

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...