Новото Ferrari F12berlinetta дебютира за Северна Америка на Пебъл Бийч

Main August 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11260 views | no comments

Най-бързият сериен модел на Ferrari - новото F12berlinetta, ще дебютира за Северна Америка на Concours d`Elegance в Пебъл Бийч тази седмица, обявиха от италианския производител.
Двуместното F12berlinetta с V12 двигател обра погледите за пръв път на изложението в Женева по-рано тази година.
„Много от нашите най-ценни клиенти и най-запалени фенове ще бъдат на Concours d`Elegance в Пебъл Бийч и това е идеалният момент за премиерата на F12berlinetta за Северна Америка", коментира Марко Матиаки, президент и изпълнителен директор на Ferrari Северна Америка.
F12berlinetta се задвижва от 6,2-литров V12 двигател със 730 к.с. и 690 Нм максимален въртящ момент. Ускорението от, забележете, 0 до 200 км/ч е за 8,5 секунди, а максималната скорост е повече от 340 км/ч.
Купето е върху изцяло нова пространствена рама, а за каросерията са използвани 12 различни вида сплави. Това увеличава структурната твърдост с 20 процента, а теглото е намалено със 70 кг до 1525 кг, в сравнение с 599 GTB Fiorano, което е предишното V12 купе на Ferrari.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...