Стивън Тайлър се фука с Hennessey Venom GT Spyder на Пебъл Бийч

Main August 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10865 views | no comments

Фронтменът на Aerosmith определено има слабост към автомобили и мотоциклети. Като всеки нормален човек и той обича да посещава изложения с коли и мотори, когато графикът му го позволява, но разликата е, че малко са нормалните хора, които отиват да се фукат с Hennessey Venom GT Spyder на Concours d`Elegance на Пебъл Бийч.
Наскоро Тайлър стана собственик на суперавтомобила на Hennеssey с огромен V8 двигател с двойно турбо с работен обем от 6997 куб. см и три настройки на мощността, като максималната е 1200 к.с. Музиката е животът на Тайлър, затова колата е с поръчкова аудио система, проектирана и настроена от Давид Франджони, бивш звуков инженер на Aerosmith, който сега е изпълнителен директор на Audio One.
Тайлър ще покаже новата си придобивка на Concours d`Elegance на Пебъл Бийч и вероятно ще представя продуктите на Hennessey на посетителите на шоуто. Компанията с удоволствие ще изработи Venom GT Spyder на всеки желаещ, но за момента колата на фронтмена на Aerosmith е единствена по рода си.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...