Няма каска, няма гонитба! Дори и на крадци...

Main August 23, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1711 views | no comments

Не съвсем обикновена история е станала в Манчестър, Англия. Крадци на мотоциклети, буквално пред очите на стражите на реда, са отмъкнали три скъпи мотора - Yamaha YZF-R1, Honda CBR1000RR Fireblade и Honda CBR600RR. Но униформените служители на закона дори и не се опитали да ги преследват! Не защото ги е домързяло да се намесят, както доста често се случва по нашите улици с родните полицаи или защото са имали обедна почивка...

Причината да ги оставят на мира бeз преследване била, че крадците нямали ... каски! А това означавало, че при преследването и бягството от закона апашите биха били подложени на смъртен риск и заради това хората с пагони се отказали да ги гонят.

Ръководството на полицията в Манчестър, сред реакция на възмутени свидетели на станалото, защитило подчинените си, защото човешкият живот, макар и на бандит, е по-скъп от цената на моторите. А престъпниците, успокоили гражданството шефовете на пътните полицаи, щели да бъдат неминуемо заловени, благодарение на поставените по пътищата камери за наблюдение!

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...