Обновената Mazda Demio: Вече в Япония

Main July 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2920 views | no comments

Mazda Motor Corporation обяви, че в дилърските центрове на марката в Япония вече може да бъде закупена обновената версия на компактния модел Demio (Mazda2 на международните за компанията пазари). От Mazda очакват месечната реализация на мъника, който обещава още повече динамика и икономичност, да бъде около 6000 единици.

Обновената Mazda Demio демонстрира не само променен дизайн на екстериора и интериора си, повишена сигурност, по-качествени материали и подобрена консумация на гориво.

Освеженото Demio е първият модел на Mazda, който може да бъде оборудван с новият 1.3 литров SKYACTIV бензинов задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 84 конски сили. Той идва с рекордно висока за класа си степен на сгъстяване и обещава висока ефективност при голямо натоварване и ниски работни обороти. Двигателят ще бъде комбиниран с автоматичната система i-stop за гасене/стартиране на двигателя, а от компаниято очакват разход на гориво от порядъка на малко над 3 литра на 100 километра.

В стандартната екипировка на обновената Mazda Demio са включени електронна стабилизираща програма, система за контрол на сцеплението на гумите с пътя, четиринадесетцолови алуминиеви джанти и други.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...