Изложение на оригинални резервни части и аксесоари Mercedes

Main July 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3900 views | no comments

След успеха на миналогодишното изложение за оригинални резервни части и аксесоари, тази година Балкан Стар отново организира специализираното изложение, като представя нови теми, а именно оригинални рециклирани части и оригинални масла Mercedes-Benz.

Посетителите ще могат да се убедят в предимствата на предлаганите от производителя оригинални резервни части Mercedes-Benz като филтри, спирачки, агрегати и други, както и да научат всичко за гаранционните условия. Специалисти от Германия ще представят най-новите тенденции при аксесоарите за автомобили Mercedes-Benz.

Освен разходка из щандовете, гостите ще станат свидетели и на различни демонстрации, също така ще имат възможност да се консултират на място със специалистите от Балкан Стар. Всички посетители на изложението ще участват в томбола за привлекателни подаръци.

Събитието ще се проведе в продажбените центрове на марката в София, Варна и Пловдив, съответно на 4-ти, 6-ти и 8-ми юли.

***
Балкан Стар присъства на българския пазар от 18 години. Дружеството, което е част от Групата Бетц, започва своята дейност като генерален представител на Mercedes-Benz през 1992 г. От юли 1999 г. Балкан Стар разширява своята дейност с изключителното представителство в страната на марките Chrysler и Jeep®, а от юни 2002 година поема и представителството на Mitsubishi Motors Corporation. От 2005 година Балкан Стар представлява в България и автобусната марка Setra, през 2006 година, с въвеждането на Dodge на пазарите в Европа, добавя и този бранд към палитрата си. Последната марка, която се присъединява към портфолиото на компанията през 2008 година, е Mitsubishi Fuso. Тази година марката Mercedes-Benz празнува своята 125-годишнина.

 
Keywords:   mercedes benz
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...