Освежаващ поглед към градския автомобил

Main April 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4361 views | no comments

Днес Renault и британският дизайнер Рос Лавгрув свалиха покривалото от Twin’Z. Kонцептуалният автомобил е плод на тяхното тясно сътрудничество, обединяващ два свята, този на мебелите и този на автомобила.
„Play”- венчелистчето на жизненото „цвете“ на Renault Design, Twin’Z е най-новият концептуален автомобил от програмата, чиято цел е да илюстрира новата дизайнерска стратегия на Renault чрез паралели с основни етапи от човешкото развитие. Twin’Z е забавен, модерен, артистичен поглед върху градския автомобил, който предизвиква емоции и възбужда сетивата. Той черпи вдъхновение от наследството на някои от най-емблематичните модели на марката, каквито са Renault 5 и Renault Twingo. Twin’Z е електромобил с монтиран отзад мотор и задвижване на задните колела.
На Рос Лавгрув бе дадена пълна свобода да си представи интериор, който наистина е приятелски настроен към пътниците. Tози проект красноречиво илюстрира множеството възможни източници на вдъхновение, които могат да движат дизайна, и представлява оригинален подход към градския автомобил.
Дизайнът в автомобила черпи вдъхновение от природата, а резултатът комбинира безпрецедентна игра със светлината и органичните форми, превръщаща Z28RL в привлекателен, почти жив обект.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...