Още подробности за новия Mercedes-Benz M-Class

Main June 30, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2545 views | no comments

Както Speed-Press вече съобщи, третото поколение на Mercedes-Benz M-Class ще е сред премиерите на Автомобилен салон Франкфурт 2011. Производителите вече разкриха голяма част от подробностите около всъдехода. За цялата гама от двигатели разходът на гориво е средно с 25% по-нисък от този на предходния модел. Струва си да се отбележи икономичността на ML 250 BlueTEC 4MATIC, който изразходва само 6,0 л/100 км (158 г CO2/км) по NEDC и може да измине до 1500 км само с един резервоар.
Постоянното 4MATIC задвижване на четирите колела, усъвършенстваното шаси и новаторските задвижващи системи подобряват представянето на и извън пътя.
Дизеловите двигатели BlueTEC и новото поколение бензинови двигатели BlueDIRECT съставят основата за високата икономичност и впечатляващо ниските вредни емисии на новия M-Class. Дизеловите двигатели вече се предлагат само като BlueTEC и използват SCR-технологията.
3-литровият V6 от предходния модел е заместен с икономичен четирицилиндров двигател, покриващ стандарта EU6 и вече познат от модела S-Class.
Бензиновият мотор на ML 350 4MATIC BlueEFFICIENCY притежава убедителна производителност благодарение на системата за директно впръскване на горивото с насочено възпламеняване и нови пиезо-инжектори с налягане от 200 бара и на многостепенното възпламеняване и нов процес на нагнетяване.
Всъдеходът има най-малкия диаметър на завой в сегмента. Обратният завой се осъществява в рамкита на само 11,8 метра.
Интериорът на M-Class въплъщава изтънченост и спортен дух. Изящният контролен панел включва 11,4-сантиметров екран, а средната част на таблото е доминирана от големия екран на COMMAND системата.
M-Class въплъщава концепцията за цялостна безопасност REAL LIFE SAFETY. Стандартният пакет включва ATTENTION ASSIST и PRE SAFE.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...