Renault Twizy дебютира в клип на Давид Гета

Main June 30, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2560 views | no comments

Уникалният модел с електрическо задвижване Renault Twizy отбелязва дебют в новия клип на френския диджей Дейвид Гета. Само за три дни, видеото е било изгледано над 2 600 000 пъти.





Видео

Двуместният субкомпактен превозвач Renault Twizy, който ще се произвежда в Испания, ще бъде пуснат в продажба в края на тази година и ще струва 7000 евро за базовата си версия Twizy 45 (5 конски сили).

Renault Twizy 45 обещава максимална скорост на движение от 45 км/ч и ще може да бъде управляван напълно законно без шофьорска книжка. По- мощната модификация- 17 конски сили 80 км/ч максимална скорост, на двуместния модел ще се предлага в две нива на изпълнение- Urban and Technic, а съответната им цена е 7690 и 8490 евро. Заявки за закупуване могат да бъдат направени на интернет адрес www.renault-ze.com.

Батерията на Twizy може да бъде напълно заредена за три часа и половина, а свободният му пробег е около 100 километра. Основните габарити на новото предложение на Renault са дължина 2337 мм, ширина 1191 мм и височина 1461 мм. Междуосието е 1684 мм.

 
Keywords:   renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...