Порше БГ предостави 34 линейки Фолксваген Транспортер

Main August 30, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 4222 views | no comments

Порше БГ предостави 34 линейки Фолксваген Транспортер на Министерство на здравеопазването

34 нови реанимобила с висока проходимост от модела Фолксваген Транспортер предаде днес, 29 август 2007 г., министърът на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски на директорите на 28-те Центъра по спешна медицинска помощ от цялата страна. Ключовете бяха връчени в присъствието на г-н Флориан Фихтъл, постоянен представител на Световна банка за България и г-н Роман Буйна, изпълнителен директор на на Порше БГ - официален вносител на Фолксваген за България.

Автомобилите са с двигател 2.5 TDI, 131 к.с., 6-степенна механична скоростна кутия и 4Motion – постоянно задвижване на четирите колела, подходящо за региони с пресечен терен.
Оборудването е извършено съгласно изискванията на тръжната процедура и е осъществено от българската компания Вертикал – гр. Казанлък.

Освен задължителните за този тип возила светлинна и звукова сигнализация, санитарните отделения на всички автомобили са оборудвани и с втори климатик, стационарно отопление, допълнителен ел. отоплител, електромеханична маса, основна сгъваема носилка, допълнителна гръбначна носилка и кардиологичен стол. Допълнителното луминисцентно осветление осигурява условия за различни по сложност медицински манипулации. Линейките разполагат и с кислородни бутилки, аспирационна уредба, шкаф и полици за съхранение на медицинска техника, както и двойна седалка за придружаващия персонал.

Всички автомобили са комплектовани и със зимни гуми, филтри (горивни, маслени и въздушни), както и консумативи, осигуряващи безупречната им експлоатация по време на гаранционния им период, а и след него.

Порше БГ ЕООД е дъщерно дружество на базираната в Залцбург компания "Порше Холдинг"и е на българския пазар от 1 юли 2004 г. като официален вносител на марките Фолксваген и Ауди. От официалното си стъпване в България до момента Порше БГ е реализирала над 2100 продажби от марката Фолксваген Лекотоварни автомобили.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...