„Порше София Юг” отвори врати за клиентите си

Main October 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5225 views | no comments

На специална пресконференция днес бе представен вторият продажбено-сервизен комплекс на Volkswagen в столицата. Той е собственост на Порше Интер Ауто БГ и бе придобит от „Сакар Ауто” - досегашен дилър на марката за София и региона. Продажбено-сервизният комплекс отвори врати за клиенти и любители на марката под новото търговско наименование „Порше София Юг”. Договорът за смяна на собствеността бе продиктуван от желанието на Порше Интер Ауто БГ, Порше БГ и бившия собственик за продължаване на успешното представяне на марката Volkswagen на пазара.
Дилърските комплекси на Volkswagen в София, собственост на „Порше Интер Ауто БГ”, стават два – „Порше София Изток” в източната част и „Порше София Юг” – на южната дъга на града.
Наличието на този търговски и сервизен център oптимизира географското покритие на пазара в София и улеснява обслужването на настоящите и потенциалните клиенти на бранда. „Марката Volkswagen е на първо място по продажби на леки и лекотоварни автомобили за периода януари – септември 2011. Вторият продажбено-сервизен комплекс в столицата „Порше София Юг” ще допринесе в значителната степен за запазване на лидерската ни позиция на пазара и през следващата година”, коментира изпълнителнят директор на „Порше Интер Ауто БГ” Томас Рушицка в изказването си пред пресата.



Видео

 
Keywords:   volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...