През май ще се проведе 11-ият Тенис турнир Peugeot

Main April 20, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1770 views | no comments

За единадесета година София Франс Ауто организира най-големия тенис турнир за любители в България – Тенис турнир Peugeot. Тази година изданието на турнира ще се проведе на 14 и 15 май 2011 г. в тенис клуб “Академик”. Началото на срещите е в събота от 11:00 часа. Полуфиналите и финалът ще се играят в неделя съответно от 14.00 ч и от 15.00 ч.
Формулата на игра е смесени двойки, които ще играят на принципа на директната елиминация в два от три тай-брека. Полуфиналите и финалът се играят в три от пет тай-брека.
Наградата за двойката-победител традиционно е пътуване до Париж с VIP-посещение на турнира Roland-Garros в Париж на 2 юни 2011 г.
За всички участници в турнира е предвидена и томбола с множество предметни награди. Официални партньори на турнира са Dunlop, Загорка и Девин.
По време на турнира, участниците и посетителите ще могат да опознаят най-новия представител на Марката – Peugeot 508.
Всички желаещи могат да се запишат индивидуално или с техния партньор в тенис комплекс "Академик" или в центровете на Peugeot в цялата страна.
За повече информация: www.peugeot.bg/tennis

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...