Прототипът на Spyker има серийно бъдеще

Main March 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3575 views | no comments

За Spyker 2013-а е година на възраждане. Своето голямо завръщане на автомобилната сцена компанията отбеляза с дебютиралия в Женева прототип Spyker B6 Venator, наистина уникална алтернатива в сегмента на луксозни спортни модели от най-висок клас. Става въпрос за компактно купе с две врати, средно разположен двигател V6 с макс. мощност 375+ к.с. Скоростният лост на 6-степенната автоматична трансмисия е истинско произведение на изкуството и е вдъхновен също от самолетните уреди за управление може би за да ни напомни за авиационното минало на Spyker.
Аеродинамично изваяната от карбон каросерия се крепи на алуминиево шаси и е увенчана с челно стъкло в стила на самолетите.
Интериорът е повече от впечатляващ и идеално се вписва към стилистиката на 20-те години от миналия век.
Дължината на купето е 4347 мм, колесната база – 2500 мм, а масата 1400 кг.
Spyker B6 Venator Concept ще има серийно бъдеще – производството му започва в началото на 2014 г. Пазарите са Европа, Близкия rзток, Азия и Индия. От есента моделът навлиза и в САЩ.

 
Keywords:   spyker, venator
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...