Проф. Николай Овчаров отново се довери на Ford Transit

Main July 14, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10550 views | no comments

Вече седем поредни години Мото-Пфое подкрепя археологическия сезон и експедицията на проф. Николай Овчаров в древния тракийски град Перперикон. Всеки път българският Индиана Джоунс се доверява на изпитания през годините боец – Ford Transit.
2011 г. е една от най-важните, според проф Овчаров. В следващите три месеца той и неговият екип ще завършат връзката между Двореца “Светилище” и Акропола, върху която работят вече три сезона.
Българският Индиана Джоунс разкрива, че ще работят усърдно и върху северната и източната стена на Акропола, превърнат по-късно в християнска църква. За първи път екипът на известния професор ще напусне и пределите на България, изследвайки местности в Гърция, тясно свързани с Перперикон. Това ще помогне за откриването на нови интересни факти от историята и връзката между скалната култура от източните Родопи, Егейско море и Беломорието.
Професор Овчаров изрази удоволствието си, че въпреки трудните години Мото-Пфое продължава да го подпомага.
Всеизвестен факт е, че той е запален фен на марката Land Rover, като никога не пропуска да се запознае отблизо с най-новите технически иновации на британската марка. Любимите му модели са всепризнатият лидер в офроуда – Defender и Discovery 4.

 
Keywords:   ford, ford transit, land rover
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...