Първо официално видео на Dacia Duster No Limit от Пайкс Пийк 2011

Main June 30, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2885 views | no comments

Renault разпространи първото официално видео на Dacia Duster No Limit от тазгодишното издание на легендарното високопланинско състезание Пайкс Пийк, на което автомобилът, пилотиран от Жан-Филип Дейро, зае трета позиция.

Състезателната Dacia Duster No Limit е с уникална конструкция и задвижващ агрегат с максимална мощност от 850 конски сили. Двигателят е 3.8 литров, V-образен, шестцилиндров (от Nissan GT-R), предавателната кутия е роботизирана шестстепенна, а аеродинамичният пакет на колата е оптимизиран във въздушен тунел.

Още с дебюта си, Dacia Duster No Limit се доказа като изключително успешна разработка и впечатли всички зрители по трасето.

Видео

Друго, което можем да кажем със 100% сигурност, е че Duster No Limit е автомобилът сред топ-предложенията в състезанието, визията на който се доближава максимално близо до тази на серийната си версия.

 
Keywords:   duster, nissan, renault
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...