Рекордни продажби за Chevrolet

Main April 18, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2320 views | no comments

Chevrolet обяви, че глобалните продажби на марката са достигнали рекордно за историята на компанията ниво от 1.1 милиона единици през първата четвърт на годината. Успешното начало на 2011-та е адекватно продължение на предходната година, когато компанията беше единствената от петте основни глобални "играчи, които успяха да увеличат пазарният си дял.

Chevrolet отчита отлични резултати на родния си пазар, където през първите три месеца на годината са реализирани 416 505 автомобила или с 23% повече в сравнение със същия период на миналата година. Новите регистрации на марката в Китай са се увеличили със 17% до 159 303 единици, а в Европа се отчита ръст от 7% до 112 482 коли.

На силен интерес в целия свят се радва моделът Cruze. През първата четвърт на годината, продажбите на автомобила са достигнали ниво от 150 652 единици, което е със 117% повече в сравнение с първото тримесечие на 2010-та. Общата реализация на модела от лансирането му на пазара през 2009 година е почти 600 000 единици.

 
Keywords:   chevrolet
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...