Руският дилър на Mitsubishi гради електрически станции в Москва

Main May 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2070 views | no comments

Московската обединена електрокомпания и фирмата "Рольф", официален дистрибутор на Mitsubishi в Русия, са се заели да изградят станции за зареждане на електромобили в столицата.
Проектът ще направи възможни продажбите на първия за местния пазар автомобил с екологичното задвижване Mitsubishi i-MiEV, които започват от края на май.
Електрическият хетчбек бе представен на изложението в Женева през 2006 г. Автомобилът е обзаведен с електромотор с мощност 67 к.с. и литиево-йонни батерии. С едно зареждане той изминава 150 км.
Електромобилът ще дебютира официално в България в началото на юни по време на „Автомобилен салон София 2011". През февруари първият i-MiEV кръстосваше и софийските улици, след като бе доставен за състоялата се тогава в София конференцията по електрическа мобилност.

 
Keywords:   mitsubishi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...