Volvo S80 Executive и V70 R-Design: За търсещите

Main May 4, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2555 views | no comments

Volvo разпространи информация за две нови версии на моделите си S80 и V70, които търсят по-сериозна възможност за персонализация

Volvo S80 Executive идва с кожена тапицерия на инструменталното табло, а ефектни акценти са вентилираните седалки с функция за масаж, коженото покритие на панелите на вратите, интегрираният в предното табло часовник, алуминиевото отделение на принадлежности в централната конзола и други. Допълнителен стил придава и по-дебелата подова настилка, както и възможността за интегриране на хладилно отделение в задната част на интериора.

Спортното комби V70 R-Design идва с набор елементи за персонализация на екстериора и интериора, които могат да бъдат съчетани със стандартните LED мигачи във външните огледала, новите осемнадесетцолови джанти, вътрешност с кожена тапицерия и други.

Новите предложения S80 Executive и V70 R-Design разполагат стандартно с новата инфо-развлекателна система Volvo Sensus, която ще се предлага с избор между пет- и седеминчов цветен, позициониран в горната част на централната конзола.

 
Keywords:   sensus, v70, volvo, volvo s80
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...