Сайтът на Omnicar с нова визия

Main February 3, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 11120 views | no comments

С обновена визия, повече информация и бързи функционалности е обновеният сайт на официалния представител на маслата Mobil за България www.omnicar.bg. Потребителите могат бързо и лесно да открият маслото, с което да заредят своя автомобил. Търсачката „Кое масло” е сред най-използваните в сайта.
Менюто на www.omnicar.bg предоставя специализирана информация за трите основни типа продукти: Mobil за леки автомобили, Mobil за тежкотоварни автомобили и Индустриални продукти на марката. Сайтът може да се ползва и от чужденци, защото има и своята версия на английски език.
Обновени са данните за видовете масла Mobil, касаещи последните модели тежкотоварни автомобили, трактори, автобуси и други машини. За първи път читателите могат да открият информация за маслата, които се използват при морските двигатели, както и за последно поколение синтетични масла, използвани в промишления сектор.
Любителите на високите скорости ще останат изненадани от новата визия на популярната онлайн игра Racing Academy. Тя се зарежда директно от сайта www.omnicar.bg и се играе от 5 милиона души по целия свят.
Клиентите на „Омникар БГ“ ЕООД ще могат да научават всичко по-интересно за компанията от обновената секция с новини и галерия със снимки. Ценовата листа за продуктите на Mobil отново дава точна информация за предлаганите в България масла и смазочни продукти.
За феновете на социалните мрежи - от официалния сайт www.omnicar.bg може да влезете директно в новия туитър профил, фейсбук профил или да гледате специалните филми на Mobil от официалния Youtube канал.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...