Сглобяемите колички стимулират въображението на децата

Main August 16, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6610 views | no comments

Занимателни и развиващи редица умения у децата, сглобяемите играчки се превръщат в добра възможност не само за укрепването на индивидуални умения, като фината моторика, концентрацията на вниманието, пространственото мислене и креативността, но предоставят и възможност децата да общуват помежду си, да се учат как да представят и отстояват идеите си в екип. Това се постига и с уникалната колекция на Shell от модели на най-емблематичните автомобили Ferrari, които се сглобяват от блокчета LEGO.

В тях е вграден най-малкият механизъм за задвижване чрез дърпане назад, създаван някога от компанията. Малките шедьоври гарантират забавление за цялото семейство и могат да бъдат закупени до края на август на атрактивна цена при зареждане на минимум 15 литра от висококачествените горива Shell. „Пресечната точка между деца и възрастни в настоящата кампания на Shell находчиво събира родители и деца, които пътуват заедно, откривайки всеки по свой начин темите за играта, автомобилите и безопасността на движението на пътя.

Конструкторите стимулират въображението на децата и от обикновени потребители ги превръщат в истински създатели на своите игри - сподели Владимир Иванов, психолог и психотерапевт, работещ с деца и семейства. - Осигуряването на интересно занимание за децата, докато родителите им шофират на дълъг път, гарантира необходимото спокойствие и приятна обстановка за всички пътници и особено за шофьорите.” Промоцията събира три водещи световни компании – Shell, Ferrari и LEGO – във вълнуващо пътешествие през историята на автомобилите Ferrari. Тя отбелязва продължаващото повече от 60 години технологично партньорство между Shell и Ferrari и споделената им страст към отлично представяне и иновации. То дава възможност на компанията да тества нови горива в екстремни условия и да подобрява мощността и работата на двигателя. Легендарната колекция включва болида от Формула 1 Ferrari F150

 
Keywords:   ferrari, lego, shell
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...