Субару на Автомобилен салон Варна 2007

Main August 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1099 views | no comments

Автомобилният салон във Варна набира все по-голяма популярност през последните години и представителите на Subaru ще покажат на щанда тази година на практика модели от цялата си гама. Субару Трейдинг, новият дилър за Варна на официалния вносител на Subaru за България – Субару Моторс Трейдинг, ще представи 5 модела на изложението Автомобилен Салон Варна 2007 (25 август - 2 септември).

B9 Тribeca e топмодела в гамата на компанията. Това е първият луксозен и ултрамодерен SUV на марката. Автомобилът се радва на огромен интерес заради оригиналния си дизайн и луксозно оборудване, съчетани с авангардната технология на марката като двигатели тип боксер, със срещуположно разположени цилиндри и симетричната система за задвижване на четирите колела AWD.
B9 Tribeca разполага с до 7 места, като с издърпване на втория ред седалки се достига до най- задните кресла.

Моделът е с 3-литров мотор максималната мощност на който е 245 к.с. Съчетава се с 5 – степенна автоматична скоростна кутия с възможност за ръчно управление и два режима на работа.

Legacy се отличава със своя стил, който е по-фин и елегантен. Колата разполага с двигател тип Boxer и феноменалното задвижване на 4 колела Symmetrical All Whell Drive. Обемът на мотора е 2 литра, а мощността е 165 к.с. Съчетанието на задвижването 4Х4 и луксът в автомобила, с табло, както и при останалите модели с нови модерни метализирани елементи, прави Legacy особено интересен в класа си. Моделът е с нов за гамата цвят. Колата има и вариант комби с обем за багаж от 459 литра.

Оutback е друг модел с повишена проходимост, луксозен и удобен. Той е на базата на комби варианта Legacy, но е с още по - големи възможности за проходимост с просвет от 200 мм и има специални защитни покрития в долната част на купето. Вътре финесът и луксът са на топ ниво, интериорът е просторен и гъвкав и има доста новости като телескопичен волан с круиз контрол , ксенонови фарове /опция при 2.5i/. На изложението Outback ще бъде представен с двигател 2.5 литра, четилицилиндров със 165 к.с..

Моделът Forester ще бъде изложен с двигател 2,5- литров турбодвигател с 230 к.с.. Автомобилът превъзхожда като качества много модели SUV. Възможността за преминаване на лоши терени е гарантирана от голямото разстояние до терена – 205 мм.
В оборудването на разположение са кожен салон, отварящ се покрив, навигация, темпомат, лети алуминиеви джанти, Xenon фарове и фарове за мъгла.

Impreza е най-спортният модел в гамата. Той е създаден с пряко използване на опита от световния рали шампионат, в който компанията има огромен опит и успехи. На автосалона ще бъде изложена Impreza WRX STI. Моторът е боксер 2,5 литра, турбо. Колата е с контрол над работата на централния диференциал, специални спирачки и окачване.

По време на автосалона Субару Моторс Трейдинг ще предостави на всички свои клиенти специални оферти при покупка на избрания от тях автомобил. За всички желаещи посетители на изложението ще бъдат предоставени test drive автомобили Subaru, на които всеки може да се увери в качествата на марката.

 
Keywords:   b9 tribeca, legacy, subaru
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...