Съботното слънце ще изгрее с BBC TopGear България 57

Main February 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4630 views | no comments

Разделът Gear стартира с първото в света медийно каране на BRZ, Оли Меридж и 12-часов дрифт край Токио с най-добрата кола, която в Subaru някога са правили. За да не останат по-назад, българските редактори на изданието взеха BMW 1M и за компания си викнаха един от най-добрите родни дрифтъри Alex Ма3x. Той докара своята мега „тройка“, E30 с 4,4-литров V8-мак, и им показа как гумата може да промени агрегатното си състояние в пушек.
Не само Оли бе в Токио обаче. Дан Рийд бе изумен как работи таксиметровият бизнес в град, където улиците нямат име. Вози се при „господаря на нощта“ - 68-годишния Юкио Судоу, който демонстрира що е то „Дзен - шофьорска философия“. А преди финалните 16 страници, посветени на всички нови коли за 2012 г., Том Форд ще ви светне, че Singer не винаги означава шевна машина. Нереално желаната от всички реплика на Porsche 911 от 90-те години свети силно на цели седем страници.
Планета TopGear ще ви върне в Япония и по-точно на пистата „Фуджи“. Ще приветствате събора на NISMO-феновете, на почти фанатизираните маниаци на тунера на Nissan. Заслужава си да четете внимателно. От японския планински пейзаж действието се пренася в родната зала “Арена Армеец“ за фрийстайл мотокрос събитието от световен ранг Night of the Jumps. 1800 тона пръст върху пода на новичката зала и мотори, които прекарват повечето време във въздуха. Това бе финалът на шампионата, да, тук в България, а не в Рио! Трудно за вярване, но факт.
В началото на списанието родните редактори са отделили новините за апетитни метали като новия SL на Mercedes-Benz, страхотната Acura NSX, както и новoто Porsche Boxster. Но далеч не само.
Този месец освен 1M главният редактор на българското издание Любо Станиславов се порадва на новото Porsche 911, тества и третото издание на Fiat Panda, модел който кара и самият Капитан Бавен. Наско Марков пък тества новото Renault Twingo, а за мащабен контраст вмъкнахме и карания от Сам Филип Mercedes-Benz Zetros. Който често бива наричан „Големият брат на Unimog”...
Това е само малка част от TG57, подробностите четете с удоволствие!

 
Keywords:   alex, bmw, e30, nissan, Porsche, Porsche 911, subaru
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...