Breitling направи часовник Continental GT V8

Main February 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3715 views | no comments

За да отбележи пускането на новия Continental GT V8 с ултрамодорен 4,0-литров V8 двигател, Bentley поръча и лимитирана до 250 бройки серия от часовници на изконния си партньор Breitling. Хронографът Bentley GMT е с безел с червени метални маркери на часовете, черен циферблет и невероятно спортно излъчване. Тези контрастни цветове съответстват на тези от емблемата на автомобилната марка. Оригиналният дизайн на стоманения корпус с асиметрични щрихи е съчетан с верижка или гумена каишка, създадена специално за този модел.
Bentley GMT е идеален за пътешествениците, защото е с няколко часови зони. Обзаведен е и с допълнителна червена триъгълна часова стрелка, която извършва по едно завъртане на всеки 24 часа. Бутонът от лявата страна на корпуса я задвижва напред, за да показва втората часова зона. Благодарение на въртящия се вътрешен безел, носещ имената на 24 града, потребителят може веднага да прочете колко е часът в различните части от света, като ги свързва с допълнителната стрелка.
Самонавиващият се 30-секунден хронографски механизъм, е хронометър, сертифициран по COSC. Друга негова особеност е мащабната секундна стрелка, която прави едно цяло завъртане по циферблата за половин минута и това позволява да се отчита до 1/8 от секундата.

 
Keywords:   bentley, breitling, gmt
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...