Троен успех за Audi в класацията на auto motor und sport

Main February 5, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1201 views | no comments

Германският автомобилен гигант Audi записа изключителен успех на годишните награди на престижното издание auto motor und sport. Читателите на популярното списание класираха моделите A3, A6 и Q7 на първа позиция (Best Cars) в техните категории, като по този начин демонстрираха високата си оценка за продукцията на Audi.

Особено красноречив е успехът, който пожъна луксозния SUV модел Q7. Още при първото си участие в конкурса и въпреки сериозната конкуренция, автомобилът спечели сърцата не само на читателите на auto motor und sport, но и тези на крайните потребители.

Audi A6, който записа поредната награда в актива си, е пазарен лидер в своя сегмент в Германия за втора поредна година. Добавените през миналата година модификации S6 и A6 allroad quattro направиха модела още по- апетитен за клиентите. Компактното Audi A3 пък стана победител в своя клас за трети път.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...