Фейслифт на Z4 до една година

Main June 18, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2555 views | no comments

Второто поколение BMW Z4, който замени мекия покрив от своя предшественик с твърд, излезе на бял свят през 2009 г. Съдейки по времевия диапазон, би следвало немците да покажат фейслифт през следващата година. В каква посока ще поеме стайлингът на следващия Z-модел? На този въпрос единствено главният дизайнер на BMW Карим Хабин и екипът му знаят.
Днес в интернет се появи компютърно-генерирана снимка, дело на независимия дизайнер Иван Борисов, който показа как според него трябва да изглежда оптимизираната Z4.
За проекта си Борисов е използвал по-широк салон от Серия 3, силно изразена двойна бъбрековидна радиаторна решетка и по-агресивни фарове, които се извиват около предния капак и калниците. Определено крайният резултат изглежда доста добре, но дали ще изглежда така фейслифтът на Z4, времето ще покаже.

 
Keywords:   bmw, BMW Z4
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...