Фейслифтът на KIA Optima е вече в Ню Йорк

Main March 28, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5790 views | no comments

KIA Optima фейслифт направи своя дебют на автомобилното изложение в Ню Йорк. Най-забележими промени се забелязват в предната и задната част. Отпред са монтирани нови LED фарове и светлини за мъгла, в задната част стоповете също са LED.
Отвътре компанията предлага стандартно 4,3-инчов инструментален клъстер и опционална навигация с 8-инчов дисплей. За музиката компанията се доверява на марката Infiniti, която е оборудвала модела с 8 колони.
KIA Optima може да се оборудва със система, следяща сляпата точка, както и със сензори за паркиране и такива, които следят за трафика при изпреварване. Стандартното оборудване LX включва 16-цолови колела, стъклен покрив и фарове за мъгла. При по-високо ниво на оборудване EX получавате 17-цолови джанти и регулируеми кожени седалки. Нивото на оборудване SX предлага 18-цолови джанти, аеродинамични елементи по екстериора, по-ниска предна и задна броня и странични прагове. Най-високото ниво SX-T идва с 18-цолови хромирани джанти, червени спирачни апарати, LED фарове за мъгла, седалки от Nappa и електрическа ръчна спирачка.
Обновената KIA Optima се задвижва от 2,4-литров GDI агрегат, само вариантът SX-T използва GDI турбо двигател с работен обем от 2,0 литра. И двата варианта на задвижване се комбинират с 6-степенна автоматична трансмисия, като версията SX-T ще предлага Drive Mode Select, чрез който ще може да се настройват твърдостта на кормилното управление и предавателните числа на скоростната кутия.

 
Keywords:   kia, kia optima, nappa
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...