Финалистките в конкурса Мис България 2011 в аткрактивна фотосесия с KIA Picanto

Main June 17, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3640 views | no comments

Тази събота финалистките в конкурса „Мис България 2011 – Пътят към короната” ще посетят щанда на KIA по време на Автосалон София 2011. Кандидатките за приза най-красива българка ще са на щанда между 11 и 12 часа. Това ще е първото публично появяване на момичетата след полуфинала, който ще се излъчи тази вечер от 22 15 часа в ефира на TV7.
Момичетата ще се запознаят отблизо и ще направят кратка фотосесия с голямата награда на дъбещата Мис България – лек автомобил KIA Picanto.
Заедно с атрактивната си визия, икономични двигатели и ниски нива на вредни емисии, новото Picanto предлага богато оборудване и разнообразни допълнителни опции. Бъдещите собственици на модела ще се насладят на LED светлини, Старт/Стоп система, Bluetooth, MP3 и за пръв път в този сегмент – волан с подгряване.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...