Цените за BMW Серия 6 Gran Coupe започват от 155 000 лв. у нас

Main December 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7805 views | no comments

BMW за пореден път навлиза в нов автомобилен сегмент и представя BMW Серия 6 Gran Coupe. Третият модел BMW Серия 6 след кабриолета и купето е първото купе с четири врати в историята на марката. Хармоничните пропорции, прецизните линии и плавно моделираните повърхности допринасят за уникалното излъчване на модела. Както дължината (5007 мм), така и междуосието (2968 мм) му са по-големи със 113 мм в сравнение с BMW Серия 6 Купе. Широчината на автомобила е 1894, а височината – 1392 мм. Големите въздухозаборници, наклонената леко напред, разположена ниско бъбрековидна радиаторна решетка на BMW, типичните за марката двойни кръгли фарове и V-образните контурни линии на предния капак придават изразително присъствие на предната част на автомобила. Мощно оформените калници, както и позиционираните силно встрани опционални LED фарове за мъгла подчертават широчината на предната му част. Долният въздухозаборник е разделен на три части.
Предлаганите за BMW Серия 6 Gran Coupe двигатели с технология BMW TwinPower Turbo осигуряват отличен баланс между спортен дух и ефективност. Редовият шестцилиндров мотор на BMW 640i Gran Coupe развива 235 кВт/320 к.с., редовият шестцилиндров дизелов двигател на BMW 640d е с мощност 230 кВт/313 к.с. Палитрата от модели се допълва от BMW 650i Gran Coupe с V8 двигател с мощност 330 кВт/450 к.с. При новото поколение на осемцилиндровия двигател технологията BMW TwinPower Turbo включва и напълно променливо управление на клапаните VALVETRONIC. Всички агрегати серийно се комбинират с осемстепенна спортна автоматична трансмисия. За намаляването на разхода на гориво допринасят функцията Auto Start Stop, както и режимът ECO PRO, който се активира от Driving Experience Control. За BMW 650i Gran Coupe ще се предлага и интелигентното двойно задвижване BMW xDrive.
Бутонът Driving Experience Control, разположен на централната конзола позволява избор между различни стилове на шофиране - COMFORT+, COMFORT, SPORT, SPORT+ и особено ефективния ECO PRO. Благодарение на Driving Experience Control водачът само с натискането на един бутон променя реакцията на педала на газта и на двигателя, настройката на системата за подпомагане на управлението, стабилизиращите функции, твърдостта на амортисьорите и смяната на предавките на автоматичната трансмисия, както и настройките на системата Adaptive Drive (ако автомобилът е оборудван с нея). Всички тези функции се адаптират в пакет по предварително определена програма, с цел постигане на предпочитаното в момента пътно поведение.
Базовите цени за България (март 2012 г.) са 165 600 лв. с ДДС за BMW 640d и 155 000 лв. с ДДС за BMW 640i.


За повече информация изтеглете прикачените файлове

 
Keywords:   bmw, bmw 6, bmw coupe, bmw turbo, ndash
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...