Честит рожден ден автомобил!

Main January 29, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6350 views | no comments

Днес, 29-и януари, се чества рожденият ден на автомобила и неговата 125-годишнина. Става дума за първият автомобил на Карл Бенц, един от основателите на Daimler-Benz. До обединението си с американската корпорация Chrysler през 1998-а компанията Daimler AG носеше историческото си име Daimler-Benz, но след това настъпи сериозна епоха на преобразувания. На тази дата и ние се присъединяваме към поздравленията с адрес Daimler AG. Честит рожден ден автомобил!

По случай 125-летието на първия автомобил на Карл Бенц концернът Daimler прие решение да направи сериозен подарък на работниците и служителите си, учредявайки поощрителен фонд от 125 млн. евро, от който ще бъдат изплатени премии на всеки от 260 000 сътрудника на концерна в целия свят. "Нашите успехи зависят преди всичко от сътрудниците ни, от техните знания и постижения. И имаме намерение винаги да поощряваме стремежът им към все по-високи резултати" - отбелязва председателят на управата на Daimler д-р Дитер Цетче.

Премиите ще зависят от стажа и в по-голямата си част ще са в размер на 1000 евро. Освен тях ще получат още по 3150 евро всички "ударници на производството". В момента основните производствени мощности на Daimler са съсредоточени в Германия, където концернът има над 165 000 сътрудника.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...