Четиривратият Smart - първа снимка

Main January 28, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 6260 views | no comments

Отдавна се говори, че Smart ще порасне, пък и марката има известен опит в производството на четириврат модел - ForFour, но той беше разработен върху платформата на стария Mitsubishi Colt. Тогава колата не получи необходимото признание и търсене от широката публика, въпреки съвсем не лошите си качества и интересен дизайн, и производството й беше бързо прекратено.

Днес обстановката е друга и се работи по нова машина, която ще се нарича Fortwo +2, развита не върху платформата на сегашното Renault Twingo, както предполагаха мнозина от анализаторите, а на основата на сегашния модел на Smart. Това означава, че четиривратият нов Smart ще запази задното задвижване, но ще е по-голям на габарити и ще вози спокойно четирима възрастни, оставайки един от най-компактните автомобили в Европа от пазарния клас А.

Очаква се, че официалният дебют на новия по-голям Smart ще се състои тази година по време на автосалона във Франкфурт през есента.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...