Яхтеното изложението приключи с бляскав нощен парад

Main June 27, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2770 views | no comments

От 22 до 26 юни 2011 г. „Марина Диневи“ в Свети Влас посрещна яхтено изложение, инициирано от Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България. Отново бяха представени най-красивите и атрактивни лодки, а пред 5-звездния хотел Palace бяха паркирани редки и луксозни автомобили, някои от които – уникати. В рамките на изложението се проведоха няколко дълги заседания на тема „Развитието на Черноморския регион – приоритет на асоциацията“.
Основните изводи, които се налагат са, че вече се правят първите крачки от успешна съвместна работа на държавните институции и частния бизнес за подобряване инфраструктурата по нашето морско крайбрежие като например – проведеното обезопасяване на рисковите за леките плавателни съдове места по Черноморското ни крайбрежие. Има възможност за инфраструктурното развитие да се усвоят финансови средства от Европейски фондове, стига нашето законодателство да бъде приведено в рамките на техните изисквания. Синхронизацията на нормативната база с европейските изисквания е повече от спешна, поради това, че без нея се изпуска възможността за усвояването на стотици милиони евро.
България има възможностите да привлече едни от най-платежоспособните туристи – яхтсмените по своите курорти и това е цел за асоциацията, която може да бъде реализирана и ще донесе на страната ни както много средства, така и възможността да подобри имиджа си от евтина туристическа дестинация на красиво и привлекателно място за луксозни преживявания.
Изложението приключи с невероятен нощен яхтен парад, в който една след друга под прожекторите дефилираха общо 15 лодки, като шоуто започна с най-малката Merry Fisher и завърши със Sunseeker Manhattan 60.
В ролята на медийни партньори влязоха списанията Yachting&Lifestyle, Prime Time и Hello!.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...