2 милиона долара - за написването на биографията на Хамилтън

Общи 06 септември 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2350 посещения | без коментари

Международната издателска къща "Харпър Колинс", която е собственост на един от най-значимите личности в медийния бизнес в света Рупърт Мърдок, ще закупи за сумата от близо 2 милиона евро правата върху напечатването на книгата "Люис Хамилтън: Моята история". Тя се очаква да излезе през ноември тази година.

"Платихме стабилна сума за закупуването на правата и сме уверени, че книгата ще се продава много добре, заяви един от директорите на "Харпър Колинс" Джейн Бийтън. - Люис се наслади на забележително начало на кампанията си във Формула 1 през тази година."

Младият британец регистрира три победи, седем класирания на подиума, четири пол-позишъна и е неизменен водач в класирането, като има аванс от пет точки пред втория в класирането - неговият съотборник Фернандо Алонсо.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте