Фиси - преподписва с Рено през този уикенд?

Общи 07 септември 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2195 посещения | без коментари

Пилотът на Рено Джанкарло Фисикела вече предчувства преподписването на новия му договор с Рено за следващата година. Италианецът излезе с нови информации около френския отбор, като заяви, че съществува вероятност двете страни да преподпишат още този уикенд.

"Да, може би още през този уикенд ще подпишем, но може и през следващата седмица, коментира Фисикела. - Основната ми цел е да остана във Формула 1 за още една година. Мечтата ми е да продължа кариерата си в Рено и очаквам потвърждение от страна на шефовете в най-скоро време."

"В началото на сезона бях уверен, че ще мога да се боря за шампионата, но за жалост събитията не се развиха в моя полза. Сезонът до този момент се разви много тежко за нас. Дадох всичко от себе си, като се надявам скоро да получа положителен отговор от отбора", завърши ветеранът.

Той се намира на осмо място във временното класиране, на две точки зад съотборника си Хейки Ковалайнен, който е седми.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте