Aston Martin на лед или изкуството да се пързаляш

Общи 05 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2620 посещения | без коментари

Управлението на автомобил върху лед е деликатно изкуство, което изисква голямо майсторство и изключителна прецизност. Но когато става дума това изпълнение да се осъществява с двигател, чиято мощност е над 450 коня, а цената на колата е над 100 000 евро, трудно можем да си представим колко шофьори биха се осмелили да се подложат на подобно изпитание.
Обаче Aston Martin предлага уникална възможност за обучение на шофьорски умения върху заледена повърхност с цялата гама на марката. Производителят прави това сюрреалистично предложение за зимния сезон на 2012.
Тези, които разполагат с необходимите средства (2900 евро е цената на обучението в продължение на ден и половина!), могат да отидат в швейцарския ски курорт Сен Мориц и да изпитат тръпката да се пързалят с предноразположен мотор върху заснежено трасе.


 
Ключови думи:   aston martin, Калейдоскоп
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте