Гей автомобилът на 2012 в Европа става известен на 15 януари

Общи 05 януари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2950 посещения | без коментари

На 15 януари ще разберем кой е гей автомобилът на 2012 година в Европа. 58 модела могат да участват в класацията, която почива на сексуалната ориентация и принадлежност. А в същото време подобен рейтинг може да шокира мнозина.
И веднага някой може да извика: „Как е възможно да бъдe избиран гей автомобил на годината“. Този тип конкурс не е ли също вид дискриминация? Различност, обединена в общност? Може би.
Както и да е, всеки има право на своето мнение. Изборът за гей автомобил на годината в Европа датира от 2005 г. и предлага на потребителите на интернет да гласуват единствено в периода между 15 ноември и 15 декември на сайта Ledorga, който се самоопределя като „гей сайт“, на почитатели и колекционери на ретро и/или изключителни автомобили“. Принципът е много прост: всеки модел, продаван в Европа – независимо с каква каросерия – може да бъде избран за №1, стига да е в продажба от 1 януари до 31 декември на съответната година.
След Fiat 500C, победител през 2010 т. и Peugeot RCZ през миналата година, 2012 предлага в класацията да се надпреварват 58 модела от всякакви марки, които са комерсиализирани като новост на Стария континент през 2011. Според добре запознати основните фаворити този път са Mini Coupе ,Volkswagen Beetle и Up! или пък Citroеn DS5 и Lancia Ypsilon.
Успоредно с това се провежда и гласуване за „Гей марка на годината в Европа”. Резултатите ще бъдат оповестени на 15 януари т.г. С любопитство очакваме крайната класация. Интересно е дали производителят, удостоен с това отличие, ще рекламира после модела си като „Гей автомобил на годината 2012“. До момента май не е правен подобен опит ...
Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   fiat, fiat 500c, peugeot, Калейдоскоп
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте